- I. Call to order (1:00 pm)
- II. Approval of the minutes from March 10, 2017
- III. TEC Membership (3 minutes 1:00-1:05)
  - A. Need a roster of Subcommittees memberships
  - B. Election (identification) of Representatives
    - 1. AH Rep\_\_\_\_
    - 2. SNSS Rep \_\_\_\_\_
  - C. TEC representatives
    - 1. Request representatives report to their colleagues & encourage committee participation
    - 2. Request each representative serve on at least one subcommittee thank you!
- IV. TEC Committees & Reports (35 minutes 1:05 1:40)
  - A. Assessment/CAEP Accreditation (Joe Zawicki &/or Mary Todd) (10 min)
    - 1. TaskStream
  - B. Faculty Development (Jill Gradwell / Shannon Budin) (5 min)
  - C. Field/Clinical Experiences (Rosemary Arioli) (10 min)
  - D. Recruitment Kathy Wood (5 min)
    - 1. Urban Teacher Academy
  - E. UUP Teacher Education Task Force Report (Steve Macho) (5 min)
- V. Unit Head Report (20 minutes -1:40 2:00) (Wendy Paterson)A. Stephanie B. Zuckerman-Aviles (TRD)
- VI. Certification Office update (10 minutes -2:00 2:10) (Patty Recchio)
- VII. CEURE/Educational Pipeline Initiatives update (5 minutes 2:10 2:15) (John Siskar)
- VIII. TEUPAC Co-Director (5 minutes –2:15 2:20) (Sue McMillen / Pixita del Prado Hill) A. NAPDS
- IX. Old Business (00 -- 00)
- X. New Business (10 minutes 2:20 2:30)
  A. TEC approval / adoption of the Student Teaching Handbook (perhaps best tabled until ... )
- XI. Adjournment (2:30)

## **REMINDER:** THE MAY 12<sup>th</sup> TEC MEETING IS AT 12-NOON

2016-2017 TEC Meeting Dates; 1:00-2:30 in GC 418

Fall 2016 September 9, 2016 –first mtg. October 14, 2016 November 4, 2016 \*December 9, 2016@ noon \* Spring 2017 February 10, 2017 March 10, 2017 April 14, 2017 \*May 12, 2017 @ noon